Køb af gammelt jernskrot og metalskrot

Vi opkøber gammelt jernskrot, kabelskrot og metalskrot

Ligger du inde med jern og metal? Særligt jern og metal er materialer som er besværlige at skaffe sig af med. Og så kan det også være pengene værd at skaffe sig af med sit gamle metal og jern. Hos Fyns Autogenbrug sørger vi for tryg, nem og problemfri opkøb og afhentning af jern, metal og kabelskrot.


Leder du efter en god miljøgodkendt skrothandler på Fyn, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fyns Autogenbrug sikrer vi nemlig professionel service til konkurrencedygtige priser og er specialiserede i køb af jern og metal samt skrotning af biler. 

Vi køber jernskrot og metalskrot i alle størrelser


Hos Fyns Autogenbrug opkøber vi jern- og metalskrot, samt kabelskrot – både i store og små mængder. Her er der tale om jern, aluminium, rødmetaller, zink, bly, kabel og tin og mange andre metaller. Vi henter både fra private og erhverv, som har restprodukter. 


Det dækker også over hårde hvidevarer, radiatorer, gyngestativ, tømte brændeovne og olietanke, containere, jernstopler, staldinventar, trailere, græsslåmaskiner, andre haveredskaber. Altså næsten al metal og jern - dog ikke køleskabe og frysere. Hvis du er i tvivl om vi tager imod dit metalskrot, så kontakt os endelig. 


Hvis der er tale om industrivirksomheder eller affaldsselskaber, så henter vi også fx kabelskrot og industrikabler. Skrot er en værdifuld råvare og meget af verdens stålproduktion består i dag af skrotjern og andet genbrugt skrot. 

Jernskrot, metalskrot og kabelskrot:

Rent Jern

Blandet jern

Zink

Komfurer

Drejespåner

Rustfri stål

Kabler

Emhætter

Elmotorer

Aluminium

Batterier

Opvaskemaskiner

Kobber

Dåser

Kølere

Vaskemaskiner

Messing

Bly

Fælge

Tørretumblere

Afhentning af gammelt jernskrot og metalskrot på Fyn og Trekantsområdet

Vi kører gerne ud og afhenter jern- og metalskrot hos virksomheder, kommuner, affaldsselskaber, landmænd og private. Desuden kan du bare aflevere jern og metal usorteret, det er intet problem.


 I stedet for at aflevere skrottet på den offentlige genbrugsplads, så har du her mulighed for at tjene en skilling eller to på dit gamle jern eller metal, som alligevel står og samler støv. Du kan også komme med dit jern og metal til os - vi har en brovægt, så kan du hurtigt få et bud på en pris fra os.


Vi har lastbiler kørende på Fyn & Øerne og i Trekantområdet. Ring 25 62 01 13 og hør mere om mulighederne for, at vi kommer forbi. Vi tilbyder hjælp og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os. 

 

Tjen penge på metalskrot og skrotning af bil


Fordi priserne på jern og metal kan svinge meget fra dag til dag, har vi valgt ikke at have priser på hjemmesiden. Du er dog altid velkommen til at ringe til os og få den gældende dagspris - altså prisen på selve dagen. Skrotprisen følger de internationale kurser og reguleres efter metalbørsen, som ligger i London, der også afhænger af efterspørgslen.

 Hvis du er nysgerrig, kan du følge udviklingen af metalpriserne her. 


Skrotpriserne afhænger desuden også af, hvilket materiale der er tale om. Jern, metal og kabelskrot er de materialer, der er størst efterspørgsel efter, da det er vigtige ressourcer for næsten al industri. 


Fyns Autogenbrug er en miljøgodkendt skrothandler og håndterer alle former for skrot. Vi forstår altså vigtigheden i at skrot skal varetages på den rigtige måde, så du kan trygt vælge os til opkøb af jern og metal, som ophugges og genanvendes til nye værdifulde råvarer. Vi skrotter også biler. Her tilbyder vi favorable skrotpræmier både ved afhentning af skrotbiler og hvis du selv kommer med din skrotbil.