Skrotning af bil på Fyn

Går du med overvejelser om at sende din bil til ophug, så kan du lade Fyns Autogenbrug stå for skrotning af din bil. Vi sørger for at bilen skrottes miljømæssigt forsvarligt og er ISO-certificeret. Vi sørger også for alt fra det “kedelige” administrative arbejde til selve ophugning af skrotbilen og tilbyder desuden en fordelagtig skrotpris på bilen. 


Du kan læse meget mere om, hvordan skrotningen af bilen foregår her, og hvad du eventuelt skal være opmærksom på i processen. 

Skrotning af bil: Trygt, nemt og problemfrit


- Vi sørger for afmelding til SKAT

- Vi sørger for din skrotningsgodtgørelse og skrotningsattest  

- Vi skrotter bilen for dig

- Du modtager en god skrotpræmie


Du slipper altså for besværet, hvis du lader Fyns Autogenbrug stå for skrotning af bil.

Afhentning af skrotbil på Fyn og Trekantsområdet


Vi afhenter skrotbiler på Fyn og øerne, samt Trekantsområdet-


Det kan give mening at få sin gamle bil hentet ved adressen, hvis bilen ikke kan køre eller har et køreforbud. Hvis du fx allerede har afmeldt nummerpladen hos SKAT må du ikke køre i den efter afmeldingen. 


Det betyder ikke noget, om den ikke kan starte, har flade dæk eller er trafikskadet - skrotpræmien er den samme.


Du behøver ikke at være hjemme, når vi afhenter bilen, vi skal blot lave en aftale om hvor du lægger nøglen - og vi laver selvfølgelig straks en digital skrotsag på din bil, når vores chauffør kommer med bilen på vores plads.


Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp til at få godkendt linket. Det vil være super fint, hvis du har dit NemId/MitId klar, når du ringer.

Aflever selv din skrotbil i Særslev på Fyn


Du kan også selv aflevere din skrotbil til os i Særslev på nordfyn.

 


Du kan evt. ringe til os i forvejen på telefon 25 62 01 13 hvis der er noget du er i tvivl om eller udfylde kontaktformularen, så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt. 


Husk vi trækker kr 500 for forgæves kørsel eller hvis du borer hul i tanken!

Miljøbehandling af skrotbiler: Miljøgodkendt skrotning


FDM anbefaler at man bruger en autoophugger som er godkendt til at foretage en miljørigtig skrotning af bilen. Vi er ISO 14001-certificeret og registreret hos Miljøstyrelsen samt Miljøordning For Biler til miljøbehandling af biler. 


Vores personale er uddannede og godkendte til at miljøbehandle alle køretøjer. Derved er du garanteret miljørigtig behandling af din skrotbil og vi sørger dermed for at bilen bliver skrottet forsvarligt og korrekt.