Biler til skrot

5 gode grunde til at du skal skrotte din bil hos os


- Vi kan afhente din bil

- Vi ordner alt det administrative

- Vi udbetaler din bonus fra os samme dag

- Vi skrotter din bil miljørigtigt

- Vi genanvender mindst 94% af din bil

Jern, metal og kabelskrot

Sorteret eller ej...


Vi køber og modtager alle former for jern- og metalskrot. Alle er velkomne – uanset om du er virksomhed eller privat. Du kan aflevere dit skrot sorteret eller usorteret.

Hos os oplever du en god kundebetjening, konkurrencedygtige priser og du får altid et smil med på vejen.

Autogenbrug på nordfyn

Fyns Autogenbrug er et autoophug på Fyn - som leverer nem, tryg og problemfri service. Vi kan hente biler til skrot eller opkøbe jern og metal på hele Fyn og i Trekantsområdet og afhenter gratis - både for privat og erhverv. 


Vi holder åbent alle ugens hverdage samt lørdag. Du er altid velkommen til at ringe til os og få et tilbud på din aktuelle sag. Priserne for hvad vi kan give for jern og metal ændrer sig fra dag til dag - derfor skal du kontakte os på den pågældende dag for at finde de aktuelle priser på jern og metal. Så hvis du har gammelt jern liggende, så hjælper vi dig gerne med at afskaffe det på forsvarlig vis. Afhentning af skrotbiler samt håndtering af skrotsager


Vi hjælper på daglig basis folk med at skrotte deres biler. Det kan godt være en noget omstændig process at få sin gamle bil skrottet. Ikke blot kræver det afmelding af SKAT og nummerplader, så kan man bruge lang tid på at ringe og finde det rette autogenbrug eller autoophug. Så sørger vi for at få det bedste ud af din gamle bil og du slipper for besværet.  


Vi tilbyder gebyrfri håndtering af din skrotsag - og så kan du endda få en fordelagtig skrotpræmie oveni. 


Du kan læse meget mere om, hvad vi kan være behjælpelige med ved skrotsager. Eller læse meget mere om hele skrotningsprocessen og gode råd til skrotning af bil i vores guide herMiljørigtig autoophug med ISO-certificering


Fyns Autogenbrug er certificeret med den såkaldte ISO-14001, hvilket sikrer at alle miljøreglerne er overholdt. Vi sætter altså en ære i at udføre miljørigtig ophug af auto samt metalgenvinding.


Professionel service og konkurrencedygtige priser


Når du benytter dig af Fyns Autogenbrug bliver du mødt af førsteklasses kundeservice. Vi har mange års erfaring med skrotning af biler og sørger for bedst mulig service. 


Hvis du har spørgsmål, så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan udfylde vores kontaktformular her - så skal vi nok kontakte jer, når vi får tid hurtigst muligt. CVR.Nr. 402 32 370